SZOLGÁLTATÁSOK
Fel
Le

LAKÁSOK, ÜZLETEK, IRODÁK, HOREKA (szállodák, éttermek, kávézók), ÓVODÁK, ISKOLÁK

Felmérés - igények, szokások felmérése. Egy kis intuíció, ráhangolódás a stílusok, hangulatok, terek kialakításához

Belsőépítészeti tervezés - vázlatok, bontási/építési alaprajz, berendezési terv (perspektivikus látványtervek és falnézetek), kivitelezési terv (berendezési-, burkolati-, világítási-, szín/stílus terv)

A stúdió szakképzett csapata gondoskodik arról, hogy a megrendelővel egyeztetett szempontok alapján, a feladathoz legmegfelelőbb technikával tudja prezentálni elképzeléseit a megrendelő és a kivitelező számára. A tervezés során vegyesen kerülnek alkalmazásra a szabadkézi rajzok (vázlatok) és a számítógépen készített tervek adta lehetőségek.

Kivitelezés - kivitelezői szerződés és áralku lebonyolítása (árajánlat felülvizsgálata, költségvetések összehasonlítása (megérteni mit tartalmaz)
Projekt menedzsment (kivitelezés minőségének, költségvetés és határidők betartásának felügyelete, szakemberek koordinálása, a hatékonyság maximalizálása és az esetleges hibák kiküszöbölése)

Talán már közhely, de azért megemlítjük, hogy sok időt, pénzt (ár/érték ismerete, beszerzési forrás ismerete, helyes anyaghasználat, mennyiség, minőség...), energiát és - esetleges - hibából eredő extra költséget (dupla munkát) takaríthat meg, ha lakberendező segítségét veszi igénybe. A tervező törekszik a praktikum, kényelem, esztétikum hármasának megvalósítására a kivitelezés során, tapasztalataival megkönnyíti a választást és biztosítja a konzekvens stílus használatot (színek, formák, funkciók, anyagok harmóniája). Mindezeket egybevetve bátran állíthatjuk, hogy a lakberendező honoráriuma megtérül.

Speciális Szolgáltatás / Tanácsadás

:: Kortárs képző és iparművészek munkák kiválasztása

:: Ingatlan értékesítés előtti értéknövelő "átalakítások" (Trükkök, amelyek vonzóbbá teszik az ingatlant a vevő számára)

:: Konzultáció, ötletek pl.:
  • egy gyerekszoba kialakításához,
  • egy megunt tér/stílus/hangulat megváltoztatásához (meglévő terek/bútorok átalakítása, szelektálása, újratervezéssel a maximum kihozása)
  • két háztartás/ cég összeköltözésekor - mire van szükség, mivel tud/akar azonosulni mind a kettő fél, "bútorraktár" helyzet elkerülése, egységes stílus, praktikum kialakítása...
  • Dilemma: Ha tudja mit akar, de nem tudja miből, kivel, hogyan, hova...
  • Dekoráció kitalálása, tárgyak beszerzése