BEMUTATKOZÁS
Fel
Le
MoDesign Interior Stúdió teljes körű belsőépítészeti és lakberendezési szolgáltatást nyújt lakóingatlanok (exkluziv házak, villák), valamint vendéglátó és kereskedelmi létesítmények (iroda, étterem, hotel, kávézó, óvoda, iskola) egyedi tereinek tervezésére és minőségi megvalósítására.

A Stúdió célja a megrendelő egyéniségéhez és életformájához illeszkedő egységes hangulat és stílus megragadása majd megvalósítása az adott térben.

A MoDesign alapítója és munkatársai (Bondor Szilvia és Ladányi András) olyan kreatív szakemberek, akik képesek együtt gondolkodni ügyfelükkel, a rájuk bízott feladatokat igényesen és költséghatékonyan megoldani. Molnár Eszter a stúdió alapítója, 1997-ben szerzett BA üzleti diplomát az International Business Schoolban, ezt követően 8 évet dolgozott az üzleti szférában reklám és marketing kommunikációs területen. 2004-ben Kulturális és Vizuális Antropológia szakon egyetemi diplomáját tett. Gyermeke születése után úgy döntött, hogy megbecsült állását feladva továbblép és tervező-, berendező stúdiót alapít. Junior Art Centerben szerzett hivatalos lakberendezői szakképesítést 2006-ban. Ezt megelőzően már több lakberendezési és kivitelezési projektben részt vett önálló és közös megbízásként egyaránt.

Változatos tanulmányainak és tapasztalatainak köszönhetően munkáiban az üzleti látásmód és a kreatív gondolkozás szerencsésen párosul. Az üzleti életben elsajátított professzionális projekt menedzsment, a konfliktuskezelés, tárgyalás és optimális döntéshozás mind olyan fontos készségek amelyek a lakberendezésben területén is hasznosíthatóak. Környezetünk hat mindennapjainkra és befolyásolja üzleti / privát életünk sikereit is. A különböző kultúrák megértése és ismerete, az emberek iránti nyitottság és tisztelet valamint a személyiségéből adódó dinamizmus, és kreativitás szisztematikus és igényes munkamódszerrel egészül ki.

A világ művészeti, belsőépítészeti, építészeti és design trendjeinek nyomon követése és az ismeretek bővítése céljából állandó látogatója a nemzetközi kiállításoknak.

A Modesign ügyfelei elégedettek az ár-érték arányt egyensúlyban tartó minőségi munkával, a személyes ügyfélkiszolgálással és az időtálló ízlésvilággal.